Find din bolig i Costa Del Sol

Min samarbejdspartner har et righoldigt udvalg af ejendomme til salg i alle prisklasser, størrelser og ejendomskategorier og opererer i Fuengirola, Mijas og Benalmadena.

Partneren arbejder ud fra mottoet ” Real Estate with a personal touch” hvor der ikke er tale om samlebåndarbejde som i visse af de store kæder, men individuelle løsninger tilpasset jer og jeres forhold og man sætter yderligere en ære i at I kan føle jer trygge og velvejledt i alle aspekter.

Ydermere tilbyder partneren ”Full Service” pakker som omhandler alt eftersalg i form af notarekspedition, registreringer, skatteindberetning, forsyningskontrakter, tilmelding til de kommunale myndigheder, oprettelse af NIE nummer og hvad der ellers måtte være behov for efter at handlen er gennemført.

Medarbejderne er et internationalt team som taler dansk, svensk, norsk, engelsk og spansk.

Send en besked

Steen Qvist

Ejendomsmægler, MDE +45 2442 49 55 qvist@qvistint.comQvist International Ejendomsformidling Østergade 3, 6240 Løgumkloster CVR: 34485364 Tryg bolighandel i udlandet

Aktuelle boligprojekter

LAGAR QUABIT

Costa Del Sol

 • Pris: Fra 170.000 €
 • Størrelse: 2 og 3 værelser
 • Byggeår: (igang)
Se projektet

CASA BANDERAS

Costa Del Sol

 • Pris: fra 245.000 €
 • Størrelse: 2,3,4 værelser
 • Byggeår: (igang)
Se projektet

CALA SERENA

Costa Del Sol

 • Pris: fra 290.400 €
 • Størrelse: 2,3,4 værelser
 • Byggeår: (igang)
Se projektet

Santa Barbara Heights

Costa Del Sol

 • Pris: (Forhør)
 • Størrelse: (Forhør)
 • Byggeår: 2018
Se projektet

Higuerón West

Costa Del Sol

 • Pris: Fra 289.000 til 775.000 euro
 • Størrelse: Fra 82m2 til 151m2
 • Byggeår: 2018
Se projektet

BENALMÁDENA – BENALMADENA COSTA

Beliggenhed
Kun 12 km fra Malaga lufthavn ligger Benalmádena mellem Torremolinos i øst og Fuengirola i vest.

Klima og befolkning
Benalmádena har mere end 53.000 indbyggere og det tal næsten fordobles med turister i højsæsonen. Gennemsnitstemperaturen er 19 grader.

Beskrivelse
Benalmádena er inddelt i 3 hovedområder som kombinerer den traditionelle spanske landsby med et moderne kyst feriecenter. På bakken ligger Benalmádena Pueblo, som er en typisk hvidvasket andalusisk landsby og Arroyo de la Miela et travlt beboelses område. De prisbelønnede strande i Benalmádena Costa hører til nogle af de mest travle turistattraktioner på Costa del Sol.

Familie seværdigheder
Benalmádena er et godt sted at nyde familie seværdigheder. På kysten finder man SeaLife akvariet og Selwo Marina, som er hjemsted for delfiner og sæler. Længere oppe ligger Paloma parken, som er et anlagt grønt område med søer og vilde dyr. Her finder du også kysten’s ældste forlystelsespark, Tivoli World.

Kabelbiler
Ønsker du at opleve en betagende udsigt bør du tage kabelbilen 770 meter op af Calamorro bjerget og beundre panorama udsigten over Sierra Nevada, Gibraltar og på en klar dag, Marocco.

Stupa
Vest for landsbyen ligger Enlightenment Stupa som er det største buddhist center i Europa, ideelt til meditation eller bare til at nyde den forbløffende udsigt.

FUENGIROLA

Beliggenhed
Kystbyen Fuengirola ligger 30 km fra Marbella og 18 km fra Torremolinos. Malaga lufthavnen ligger kun 31 km væk i østlig retning.

Klima og befolkning
Der bor mere end 65.500 indbyggere i Fuengirola og en fjerdedel af dem er udlændinge. Byen besøges hvert år af en stor del turister. Fuengirola nyder godt af et sub-tropisk middelhavs klima med en gennemsnitstemperatur på 18 grader.

Beskrivelse
Fuengirola er en travl by med masser af faciliteter for både turister og bosiddende. Der er mange butikker i byens centrum, et nyt shopping center, to biografer, et internationalt teater på engelsk og loppemarkedet hver tirsdag hører til det største på Costa del Sol. Besøgende vil kunne finde et godt udbud af spanske og internationale restauranter og nattelivet er værd at holde sig vågen for.

Seværdigheder
Det mauriske slot har en smuk udsigt og på slottet afholdes der også op til flere festivaler.
De Romerske Bade er også interessante.
Hvis du har børn med er Fuengirolas zoologisk have et besøg værd. Den hører til en af de bedste i verden med sit fremragende udvalg af dyreliv fra Afrika, Asien og Madagascar.

Skater parken regnes for en af de bedste i Europa.

Strande, vandsport og golf
Størstedelen af fuengirola’s 8 km sandstrand har “blue flag” status og en palmebelagt promenade løber hele vejen langs stranden. Af vandsports aktiviteter kan man nyde enten dykning eller lystbåds sejllads. Fuengirola har også op til flere prestigefyldte golfbaner.

MIJAS

Charmerende landsby, landskab og strande

Beliggenhed
Mijas ligger halvvejs mellem Malaga i øst og Marbella i vest. Malaga lufthavn er kun 25 km væk. Det er den største kommune i Málaga med 148 km2 landskab og strande.

Klima og befokning
Der bor mere end 74.000 mennesker i Mijas og en stor procentdel af disse er udlændinge. Mijas Village har kun 7.500 indbyggere. Vejret er mildt hele året med en gennemsnitstemperatur på 18 grader.

Beskrivelse (landsby og kyst)
Mijas pueblo er en typisk andalusisk “hvid by” og det er lykkedes byen at bibeholde sin gamle charme og traditioner. Centrum er en labyrint af smalle brostensgader flankeret med hvidvaskede andalusiske huse. Byens storslåede beliggenhed på en bjergside betyder at udsigten ud over kystlinjen er spectakulær. Og du kan se det hele fra en af de typiske æseltaxaer der benyttes i Mijas.

Lokal kunst og håndværk
Lyset, atmosfæren og livsstilen i landsbyen har tryllebundet mange internationale kunstnere som nu er bosat i Mijas. Lokale kunstbutikker sælger håndlavet keramik og malerier.

Vandpark, rideskoler og strande
Nede ved kysten finder man gode turist- og sports aktiviteter og også mange private beboelsesområder.
Der er en sjov vandpark og en hestevæddeløbsbane med hyppige løb, som foregår om aftenen i sommerperioden. Mange rideskoler tilbyder rideture og timer. Den 12 km lange kystlinie består af små bugter og en lang fjord ved La Cala.

Golf
Mijas har hele 9 baner at vælge imellem, hvis man er golfelsker, og mange af dem er beliggende i det berømte Mijas golf valley. Det dejlige klima betyder at man kan spille golf året rundt.

Området

Denne urbanisering er den perfekte base til at udforske de kosmopolitiske omgivelser på Costa del Sol, som tilbyder et bredt udvalg af kultur, gastronomi, shopping og strande.

Aktuel Vejr

Information om landet

 • Hovedstad: Madrid
 • Valuta: Euro
 • Tidszone: UTC+01:00
 • Befolkningstal: 46.438.422

Relevante links

Kontakt os

Send en mail på qvist@qvistint.com eller udfyld kontaktformularen og jeg vil kontakte dig for en uddybning af dine drømme.

Steen Qvist

Ejendomsmægler, MDE +45 2442 49 55 qvist@qvistint.comQvist International Ejendomsformidling Østergade 3, 6240 Løgumkloster CVR: 34485364 Tryg bolighandel i udlandet