Find din bolig på Tenerife

Min samarbejdspartner på Tenerife formidler udover et væld af ejendomme på Tenerife også ejendomme på Fuerteventura, Lanzarote, La Gomera, La Palma og El Hierro.

Partneren er et familieejet og drevet ejendomsmæglerfirma med engelske rødder og med mange års erfaring indenfor ejendomshandel i området. Partneren har en bredt sammensat medarbejderstyrke med fokus på at yde en ”second to none” service i alle aspekter af samarbejdet, og med jer i centrum samt med sikkerhed og tryghed i højsædet.

Partneren tilbyder ”Full Service” pakker som omhandler alt eftersalg i form af notarekspedition, registreringer, skatteindberetning, forsyningskontrakter, tilmelding til de kommunale myndigheder, oprettelse af NIE nummer og hvad der ellers måtte være behov for efter at handlen er gennemført.

Medarbejderne er et internationalt team som taler svensk, fransk, engelsk og spansk.

Send en besked

Steen Qvist

Ejendomsmægler, MDE +45 2442 49 55 qvist@qvistint.comQvist International Ejendomsformidling Østergade 3, 6240 Løgumkloster CVR: 34485364 Tryg bolighandel i udlandet

Ejendomshandel på Tenerife

Læs om købs processen

San Miguel de Abona

San Miguel de Abona er en landlig kommune med et stort handelsområde over og under South Motorway Tf-1.

Området over motorvejen hedder Llano del Camello, det er hovedsagelig et ret nyt boligområde med større komplekser, nogle af dem har swimmingpools, andre ikke. På dette område er der også flere butikker, dvs. Lidl og andre store supermarkeder, bilforhandlere, apotek og flere restauranter og barer.

Området under motorvejen hedder Las Chafiras og består hovedsagelig af mindre virksomheder og boligkomplekser uden pool’s. Der er også enkle barer og restauranter og et landbrugsmarked med en bar, et indkøbscenter, der hedder El Paso (Mac Donald’s, Jewelers, Golf Shop, Vodafone og et par restauranter).

Der er to golfbaner inden for kommunen San Miguel de Abona, Amarilla Golf og Golf del Sur. Et stort udvalg af ejendomme tilbydes til salg på begge golfbaner, og der er butikker, barer og restauranter.

Begge golfbaner grænser op til havet, så der er gode muligheder for vandreture, og du kan svømme, enten fra klipperne eller på den lille strand ved Amarilla Golf Marina, som ligger kun en kort gåtur fra begge Club Houses.

Byen San Migel ligger ca. 8 km fra den sydlige motorvej 600 m over havets overflade. Det er en charmerende, traditionel landsby med et godt udvalg af tjenester; skoler, sundhedsvæsen, butikker, barer og restauranter.

San Miguel er vært for mange festligheder gennem året, hvor den vigtigste er den farverige lokale Romería Harvest Festival (slutningen af ​​september) med flåder trukket af okser eller på lastbiler, der tilbyder mad og vin til offentligheden før og efter er der flere gode fester på en af ​​de offentlige pladser med dans og til  lyden af ​​et af de populære live bands.

I juni fejres Corpus Cristi med tegninger lavet af farvet salt, forskellige farvet sand, blomster på landsbyens hovedgader med en religiøs procession.

Arona

Flere landsbyer og områder tilhører Arona Kommune. Langs den gamle hovedvej, der kører ned mod Los Cristianos fra San Miguel kan du finde Valle San Lorenzo, en lokal landsby, der tilbyder gode boliger og gode tjenester, dvs. Skoler, Health Center, et stort udvalg af butikker, barer og restauranter.

Under motorvejen, der tilhører Arona kommune, finder du et stort boligkompleks, der hedder Parque La Reina. Her blev lejlighederne oprindeligt tilbudt som socialt boligbyggeri, men i dag er de fleste lejligheder blevet frigjort, og der er også nogle få større ejendomme til salg i dette område, såsom byhuse og private villaer.

 

Guargacho, Buzanada og Cabo Blanco er eksempler på mindre landsbyer, hvor ejendomme kan findes til salg til bedre priser, end i turistområderne, men tæt nok til at gøre det muligt for dig at besøge de større turistområder som Los Cristianos og Playa de Las Americas.

Las Galletas er en malerisk kystby med flere boliger, primært ældre bygninger, men der er også nyere bygninger, hvor ejendomme er blevet solgt både til udlændinge og til lokale beboere.

Las Galletas har en fiskerihavn med en stigende mængde private både og yachter. Selvfølgelig er der også et stort udvalg af barer og restauranter, hovedsagelig langs strandpromenaden, en kort afstand fra den naturlige strand.

Ten Bel og Costa del Silencio tilbyder også muligheder for en investor, der ønsker at købe en ejendom i den sydlige del af Tenerife, men der findes hovedsagelig ældre komplekser.

Den egentlige landsby Arona er interessant at besøge, den er højere op end San Miguel de Abona og er ikke blevet udviklet så meget, men der er nogle ejendomme til salg, hovedsagelig familiehuse på mindre grunde.

Los Christianos er en summende, tidligere fiskerby, meget populær blandt turister. Der er en stor havn, hvor du kan tage en færge til La Gomera eller beundre Fishing Boats eller endda tage en udflugt for at se Pilothvalerne, der krydser farvandet mellem øerne Tenerife og La Gomera.

Der er et stort udvalg af barer og restauranter og selvfølgelig alle de tjenester du har brug for, såsom flere skoler, butikker, forretninger mv og selvfølgelig mange hoteller, både gamle og nye og lejligheder både til salg og til leje.

Adeje

Hovedparten af ​​det populære turistmål, der hedder Playa de Las Americas, ligger inden for Adejes kommune.

Playas de Fañabé og Bahía del Duque er de mest populære områder, der er blevet udviklet i nyere tid.

La Caleta er et tidligere fiskerby, som er blevet omdannet til et meget populært turistområde, herunder La Caleta Golf Course med sine luksuriøse villaer både på selve golfbanen og i Barranco del Inglés.

La Caleta har også flere gode fiskerestauranter, restauranter med internationalt køkken og barer.

Playa Paraiso tilhører også Adeje Kommune og er blevet stadig mere populær takket være indvielsen af ​​Hard Rock Hotel, der har været enormt populært og organiserer temafester flere gange om året og tiltrækker stor opmærksomhed fra både lokalbefolkningen og turisterne. I Las Paraiso findes også et meget stort saltvandspoolområde kaldet Paraiso Floral med pool barer, et godt sted at tilbringe dagen. Der er flere gange bygget flere store hoteller i Playa Paraiso, men der er også flere boligkomplekser, der er attraktive for udenlandske investorer.

Los Gigantes og Sydvest Tenerife

Den sydvestlige del af Tenerife er blevet stadig mere populær og tilbyder solrige steder langs kysten i kystbyer som Playa San Juan, Playa de La Arena, Playa Santiago, Los Gigantes. Alle disse kystbyer har små havne, strande eller stenrige steder, der tilbyder de udmattede turister gode steder til en svømmetur eller blot for et glas vin med udsigt over havet. Prøvetagning nogle gode lokale “tapas” . Tenerife er helt sikkert et dejligt sted at opdage og tilbyder alle slags oplevelser lige fra sport som surfing, vindsurfing, kite surfing, ridning, golf, paragliding og meget mere. Prøv også det lokale køkken, som kan overraske dig med sine enkle og friske ingredienser lige fra havet eller fra landet. Du kan også finde internationalt køkken af høj kvalitet på de mest overraskende steder …. .Tenerife kan tilbyde dig alt fra vandreture over bjergene til at tilbringe en uge i et af High Class Luxury Hotels langs kysten.

Film

Området

Aktuel Vejr

Information om landet

  • Hovedstad: Madrid
  • Valuta: Euro
  • Tidszone: UTC+01:00
  • Befolkningstal: 46.438.422

Relevante links

Kontakt os

Send en mail på qvist@qvistint.com eller udfyld kontaktformularen og jeg vil kontakte dig for en uddybning af dine drømme.

Steen Qvist

Ejendomsmægler, MDE +45 2442 49 55 qvist@qvistint.comQvist International Ejendomsformidling Østergade 3, 6240 Løgumkloster CVR: 34485364 Tryg bolighandel i udlandet