CALA SERENA

Calle Sierra de Baza, 1, 29649 La Cala de Mijas, Málaga, Spanien

  • Pris fra 290.400 €
  • Størrelse 2,3,4 værelser
  • Byggeår (igang)

Célere Cala Serena er et unikt byggeri, der er designet til at man kan nyde det daglige liv i et privilegeret miljø, her er store rum med godt lysindfald og udendørs faciliteter med den største komfort i hver enkelte lejlighed. I alle boliger er der i detaljer taget hånd om en god balance mellem energieffektivitet og bæredygtighed.

Boligkomplekset vil bestå af 93 boliger med 2 til 4 soveværelser med store terrasser, parkeringspladser og opbevaring. Mange af husene har havudsigt. Fællesområderne består af store anlagte områder, selskabslokaler, fitnesscenter, swimmingpools og rum til arrangementer.

State of the art kvalitet og særlig focus på plads og lys er aspekter, der gør Cala Serena til en ekstraordinær bebyggelse i provinsen Malaga og ved foden af ​​Middelhavet

Célere Cala Serena har en central beliggenhed, der giver dig mulighed for at nyde alt hvad La Cala de Mijas har at byde på til fods. Du kan slentre langs stranden, besøge strandbarer, supermarkeder, banker, golfbaner, restauranter mv.

La Calle de la Noria, hvor Célere Cala Serena ligger, er den største hovedfærdselsåre i denne by og på samme tid den mest eksklusive beliggenhed, givet kvaliteten af ​​sine nye bygninger.

La Cala de Mijas har en strategisk beliggenhed inden for Costa del Sol, der gør det muligt for dig at nå alle seværdighederne på denne kyst på mindre end 20 minutter.

En af fordelene i denne unikke enklave er nærheden til alle former for tjenester, der dækker alle dine behov, som man nemt kan nå til fods uden brug af transportmidler.

Bygningen har en energiklasse A, som indebærer en reduktion af CO2-udledningen og en betydelig reduktion i forbruget af energi i bygningen (opvarmning, klimaanlæg og varmt brugsvand).

Bygningen har et luftvarmepumpeanlæg til individuel produktion af varme-, køle- og sanitære varmtvandssystemer.

Området

Afstande

Malaga lufthavn
Tid: 29 min. / Km: 35,2 km
Marbella Centrum
Tid: 20 min. / Km: 20,1 km

Aktuel Vejr

Information om landet

  • Hovedstad: Madrid
  • Valuta: Euro
  • Tidszone: UTC+01:00
  • Befolkningstal: 46.438.422

Faciliteter

93 boliger med 2 til 4 soveværelser med store terrasser, parkeringspladser og opbevaring. Mange af husene har havudsigt. Fællesområderne består af store anlagte områder, selskabslokaler, fitnesscenter, swimmingpools og rum til arrangementer.

Hør mere om projektet